19 de maig 2012

Donem el tret de sortida

Dissabte dia 12 de maig va ser un gran dia per nosaltres! per fi vam presentar Cotofluix Homemade Parties als nostres amics i familia. I la veritat és que no podia haver anat millor!

Vam celebrar la festa al pati de casa de l'Esther, un lloc ampli on no molestavem a ningú. Us deixem unes fotos de l'abans i el després perquè veieu en què vam invertir moltes i moltes hores de preparació! Cal dir que no ens en hauriem sortit sense l'ajuda d'en Pep, en Dani, la Montse, en Miquel i el petit Nil! Gràcies guapos!

El pati abans de començar a "cotofluixunejar" ;)
Com a motiu de la decoració vam triar motius tèxtils, vam cobrir les parets de grans teles i com a taules secundaries vam utilitzar fustes de planxar! va ser un recurs molt econòmic, original i realment útil!

Acabant de cobrir la paret i les taules principals on aniria tot el menjar
Aquest era l'aspecte del pati després d'engalanar-lo! Molt ben acompanyades de la nostra família abans de donar el tret de sortida a la festa!

Com a taules principals vam utilitzar cavallets amb palets a sobre, i les vam cobrir amb paper que vam customitzar per fer que fos totalment "Cotofluix"! Creiem que els detalls són molt importants per donar aquell toc diferent a cada celebració!

El paper de la taula el vam decorar amb el nostre logotip i hi vam afegir masking tape als voltants per donar-hi un toc de color. Van quedar molt xules!

Us deixem amb les ganes de veure altres sorpreses, com el photocall, els rètols, les flors i sobretot el què hi havia a sobre d'aquestes taules, segur que se us farà la boca aiguaaaaaa!!! Mmm...

2 comentaris:

  1. Gràcies Esther! molt aviat noves fotos perquè vegis tot el que no vas poder veure a la festa!

    ResponElimina