6 de nov. 2012

L'Andreu fa anys envoltat de pallassos!

El passat dijous dia 1 l'Andreu Vidal va celebrar el seu primer aniversari! i Cotofluix va encarregar-se de decorar l'espai i portar els dolços per tots els convidats.

Com que sabem que l'Andreu és rialler de mena, vam creure que uns bons convidats a la seva festa d'aniversari serien els pallassos i per això tant decoració com menjar giraven entorn aquest motiu!

El primer que va fer Cotofluix va ser dissenyar una invitació que la Laura, la mare de l'Andreu, va enviar per mail i via facebook a tots els convidats.

La invitació ja donava alguna pista de què es trobarien els convidats. I no serien elefants!
I després ens vam posar els davantals per crear aquesta taula de menjar tan xula per l'ocasió! Cupcakes de vainilla amb buttercream de xocolata, cupcakes amb fondant amb forma de pallassos, galetes de mantega amb decoracions de colors, ninos de sucre glaçé, patates i crispetes!!!

Pares, mares i nens van estar encantats amb tots els dolços. Va ser un berenar molt original!
Detall dels cupcakes i galetes

I per decorar el local, com no, pallassos fets amb globus de colors i cintes que sortien del sostre per fer-ho tot encara més divertit!


Aquest és l'aspecte que tenia la paret principal del local on es feia la festa

Detall dels globus-pallasso i de les guirnaldes de cinta
Com a detall final i regal personal de Cotofluix a l'Andreu, vam fer unes banderoles de tela amb el seu nom, perquè se la pugui posar a l'habitació! Què us sembla?

La banderola també jugava amb els tres colors triats: el vermell i el blau i tocs de groc

I això va ser tot! Tots van estar molt contents, especialment nosaltres per poder compartir amb la Laura, l'Antoni i l'Andreu aquest dia tan important! Moltíssimes gràcies família!

Com sempre, tot el que veieu aquí és fet per Cotofluix a mà i artesanalment (d'acord, les patates les vam comprar! ;P). Us ha agradat?




1 comentari: