7 de des. 2012

Regalets per Nadal!

Ei, que a Cotofluix no parem de fer coses! Avui us ensenyem uns clauers i uns paquets de galetes que hem fet últimament, són perfectes per regalar aquestes festes de Nadal! Què us semblaria felicitar el Nadal amb una agulla de pit o un clauer totalment personalitzat? Ens pots dir tu el motiu o et podem ajudar a triar-ne un que s'adapti a tu o a la persona a qui vols fer el regal!

Mireu aquests que vam fer per un grup que feien un sopar! Van nèixer tots el 1989 (ai! qué jovenets!) i l'Emma, una de les organitzadores, ens va dir que els faria moltíssima il·lusió uns clauers amb el número 89! Doncs dit i fet! Feltre, botons, una mica de farciment, fil i agulla i tatxaaaaan!

 


Us agraden? si ho preferiu podeu felicitar el Nadal o completar una panera amb les nostres galetes de mantega. Podem fer formes i decoracions diferents. Aquestes les vam fer per l'aniversari de l'Estefania. La seva germana Mònica ens va encarregar el regal des d'Edimburg! Li van encantar! A més, com que li encanta la música, hi vam dibuixar unes notes musicals per què se les sentís ben seves! Aquesta mena de galetes, embolicades, duren fins a 3 mesos en perfecte estat, o sigui que no patiu! No se us faran malbé. Us en llepareu els dits!


També us volem anunciar que Cotofluix participarà el proper 16 de desembre a la Fira Re-adorable, que es farà durant tot el dia al Bar Rallye d'Arbúcies. La fira està organitzada per poder comprar roba de nens i nenes de segona mà en perfecte estat i a preus realment interessants. També hi haurà zona outlet. A més, es sortejarà una panera i tota la recaudació de les butlletes es destinaran a la Marató de TV3.


Cotofluix farà tallers de Photobooth per tots els nens i nenes que s'hi acostin! Qui vulgui disfressar-se, fer-se complements divertits, i tirar-se unes fotos ben xules, que passi per la Fira Re-Adorable! No hi podeu faltar!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada