20 de gen. 2013

60 anys molt especials

Teniem pendent de feia setmanes ensenyar-vos la festa que la familia de la Romi va organitzar-li en motiu del seu 60è aniversari.

Va ser una festa molt emotiva, tota la familia es va trobar a casa de la Romi i la van sorpendre amb una celebració en la que no hi faltava detall: menjar de tota mena fet per la familia, beure, i fins i tot un grup musical format pels membres de la familia! Tot un espectacle!

De les taules i la decoració ens en vam encarregar Cotofluix, i val a dir que tot va quedar molt bonic, molt tardorenc i que la homenatjada va estar molt i molt feliç!

La taula principal. Hi havia més taules petites al voltant de la piscina.

Per la taula vam fer uns centres amb carbasses de tela, pots amb espelmes i castanyes, unes herbes silvestres i pinyes. Vam utilitzar coses que podiem recollir al bosc! Sempre intentem utilitzar materials reciclats o bé que podem trobar amb facilitat. Així és tot  més natural!


Les garlandes estaven fetes amb motlles de magdalena i blondes de pastisseria

Detall d'un dels centres petits repartits per la taula. Vam lligar els coberts amb una etiqueta conmemorativa de l'aniversari de la Romi!


Un gran seixanta fet amb llana i tela de sac per les fotos!
Moltes gràcies família Monell-Clapés per confiar en nosaltres. Va ser una gran festa i ens va encantar treballar amb vosaltres. Sou una gran gran gran i fantàstica família!

Tota la familia va apuntar-se a la foto del 60!

I perquè sempre en tingui un bon record, un llibre de signatures en el que tothom hi va posar fotos i comentaris. Un regal que la Romi guardarà sempre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada