16 d’oct. 2013

A l'abordatgeeeeee!!!

Aquest és el crit de guerra que una colla de “malvats” pirates van tenir com a himne el dia que la Berta feia anys.Cotófluix va trobar genial la temàtica de pirates per una festa infantil i com que l’aniversari era per una nena, la bandera amb la calavera del vaixell pirata era d’allò més original!

I com a tota colla de pirates que s’apreci, per fer front al immens oceà, un vaixell amb moltes veles, grosses, negres, roses i amb calaveres per fer molta por!


No hi podien faltar els lloros, ni els cofres amb els tresors (en aquest cas monedes de xocolata) També hi vam posar un gran cofre on els petits pirates tenien els seus mocadors i "parxes" per l’ull.


Les invitacions i els indicadors que vam dissenyar per la festa, tenien el “toc” Cotófluix que els feia originals, divertits i molt especials.
I just al mig de la taula del gran berenar, el pastís! El vam decorar amb fondant, els colors eren els predominants a la festa i la calavera Cotófluix just al vell mig.
Estem contentes d’haver format part d’aquesta festa, de veure la Berta tan feliç i saber que els petits pirates van disfrutar d’allò més.


Moltíssimes gràcies per confiar en Cotófluix!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada