13 de maig 2013

18 anys... ALL AROUND THE WORLD

Avui portem una festa molt i molt especial. Per una banda perquè l'Oriol feia 18 anys i els seus pares van organitzar-li una festa sorpresa amb tots els seus amics i familiars. Per l'altra perquè era la primera vegada que ens demanàvem a Cotofluix que ens encarreguessim de tota la organització i no només de la decoració i la taula dolça.

Hi va haver de tot: un càtering genial de la gent del Mams, música per no parar de ballar i que ens va fer saltar i bricar a tots de mà de les Lady Mandarina, un local, el barrock, on ens van acollir com si fos casa nostra i on ens van tractar de meravella... i, sobretot, una gent genial que va fer que la festa fos memorable!

Però anem a pams... Una de les coses que més apasiona a l'Oriol és viatjar. Li agradaria viatjar per tot el món, i si pot ser pilotant un avió, doncs millor! Així que la decoració i temàtica de la festa va anar al voltant dels viatges, dels avions i de les postals que s'envien a la familia i amics quan estàs fora!


Vista general del local decorat Al fons, la Torre Eiffel... Oh la la!

Un altre angle... qui no marxaria a Sydney o Nova York?

Per la decoració vam crear postals de tres ciutats amb perfils i monuments molt reconeixibles: Nova York, Paris i Sydney. També vam fer-ne les siluetes amb vinil negre i avions que anéssin d'una ciutat a una altra. A més, i com no pot ser d'una altra manera, vam penjar molts de globus i una pancarta felicitant a l'Oriol!

Propera estació: Sydney!

New York is the place to be!


Un detallet va ser crear una bústia de desitjos per l'Oriol. Tothom tenia una postal on podia escriure el seu missatge i deixar-lo en una bústia perquè l'Oriol en guardi un record per tota la vida.

Aquestes postals arribaven al seu destinatari sense segell!


Els encarregats del càtering era l'Espai Gastroanímic Mams, una bodega-restaurant que us recomanem que visiteu: una sel·lecció extensíssima de vins i caves catalans i uns plats i tapes que us sorpendran! Van fer un pica-pica fred a base de pasta de full (amb mil variants), canapès, truites i salmó! Estava boníssim!

Mmm... menjar per més de 100 convidats!


Les postres les vam fer Cotofluix: 9 coques decorades amb els motius de la festa i que van fer la delícia de tothom!
 3 sabors per a 3 destins: NY Chocolat Cake, Refrescants llimones de París, Dolça Maduixa de Sydney!
Avions que van i venen


Les coques estaven decorades amb fondant


De la música, com ja us hem dit, se'n van encarregar les Lady Mandarina, unes dj's que saben llegir en tot moment la música que s'ha de posar i que van ser, sens dubte, un dels ingredients més importants de la festa. Si les voleu contractar, seguiu l'enllaç i trobareu una entrada al blog d'una d'elles per poder-les contactar!

La música de les Lady Mandarina va ser genial! Un èxit!


I el lloc triat va ser el Barrock, un pub que porten els germans Maynou on sempre sempre sempre et tracten com si fossis de casa! Un plaer treballar amb ells!

En definitiva, va ser una festassa, amb totes les lletres, i nosaltres encantades d'haver-hi contribuit amb el nostre granet de sorra!

Un plaer, familia Belisario, formar part d'aquest dia tan emocionant!

Hem de donar les gràcies a la gent que ens a ajudar a montar, trobar, que no ens possessim histèriques en algun moment i que ens va recolzar en tot aquest "tingladu", sobretot a en Pepe i en Sergio! Gràcies nois!

I per últim, destacar que les fotos són del nostre amic fotògraf Xavi. Sempre que tingueu cap necessitat d'un reportatge fotogràfic us el recomanem! Contacteu-lo a xavifotograf@gmail.com




2 comentaris:

  1. Molt xulo noies. Cada vegada us supereu !!!
    Una abracada. Cristina

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies guapes.

    Va ser tot un plaer col.laborar amb vosaltres.

    A punt per tornar-hi quan vulgueu !!!!

    Petons

    LADY MANDARINA

    ResponElimina