Què fem?

Cotofluix vol ajudar-vos a preparar les vostres celebracions. Començant per les invitacions fins als detalls finals de la decoració o els recordatoris personalitzats, passant per les taules de dolços i llaminadures.


Cada moment de celebració és important, alegre i especial, i creiem que mereix ser tractat com un trosset de vida únic, que reflecteixi la personalitat, l'amor i la il·lusió que cada persona posa en aquestes ocasions.

Tant és un aniversari, una inauguració com un casament. Creiem que tots aquests instants són irrepetibles i volem ajudar-vos a que ho siguin.

Us oferim, entre altres coses:

 disseny de papereria per celebracions: invitacions, minutes, recordatoris, llibres de signatures... completament personalitzats i fets a mà, únics i irrepetibles.

 pastisseria i barres dolces: cupcakes amb els vostres sabors i colors favorits, galetes artesanes de sabors sorprenents, pastissos únics en formes i sabors. Fet amb els millors ingredients i de forma totalment artesanal

• decoració per festes: garlandes fetes a mà i personalitzades, centres de flors silvestres, racons de colors, rètols, photobooth, photocalls... fets amb materials reciclats, donant un twist a qualsevol celebració. Creem ambients únics i diferents, per fer sentir a tots els vostres convidats que estan en un lloc i moment completament únic i màgic!

Tot sempre fet a mà i completament personalitzat per cada ocasió!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada