23 de maig 2012

Nyam nyam nyaaaaam!!!

El més important d'una festa és sens dubte, la gent que hi ha. Per a nosaltres la segona cosa més important era que la gent hi estigués a gust. Sens dubte el menjar, hi va fer molt! Els pastissos i galetes que hi havia (tots casolans i homemade) van fer les delícies dels més llaminers! Vam decidir que fariem cupcakes de sabors i colors diferents. Els cupcakes són una mena de magdalenes, que porten una crema de mantega a sobre i es decoren. Són ideals per anar tastant ara un sabor, ara l'altre... I si no, dieu, qui es pot resistir a aquests cupcakes amb buttercream?
Els cupcakes de maduixa són boníssims! super tendres i melosos! 
La xocolata mai falla, i aquests van ser tot un èxit!
Els de llimona tenen un to àcid que els fa realment bons! Mmm... 
Però si hi va haver uns cupcakes especials i que van sorpendre, van ser els cupcakes amb forma de Monstre de les Galetes! Als nens els agradava perquè era blau, i tenia ulls. Als grans, perquè ja ens veiem al sofà de casa mirant Barrio Sésamo! Quins records! I qué bons els cupcakes amb trossets de xocolata a dins...


Als cupcakes de Cookies com els vam anomenar, vam afegir trossets de xocolata a la magdalena. Els ulls eren conguitos, i la boca... una cookie, com no!
Com veieu a les fotos, vam fer rètols i vam agrupar cada sabor en una zona. Però això ho deixem pel proper post, que segur que ara us ha entrat gana! jejeje!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada