10 d’oct. 2012

Un casament amb estelades

En Mènec i la Glòria van venir amb una idea clara a Cotofluix: es casaven, farien una festa informal i volien unes invitacions i recordatoris que transmetessin la seva manera de ser i pensar.

Donant voltes i voltes a aquest encàrreg i sabent que són una parella amb unes conviccions molt clares al final vam estar d'acord en la proposta: jugariem amb l'estelada!

El missatge independentista i festiu el vam plasmar en unes invitacions divertides, desenfadades i amb molt de moviment. Van estar encantats amb el resultat, que, segons la Glòria, reflectia perfectament la seva manera de ser.

La invitació amb l'estelada. Les cintes donaven certa tridimensionalitat al targetó

Pels recordatoris, vam fem un paquetet amb un sabó i unes galetes de mantega, tot fet a mà per nosaltres mateixes. Com no, el motiu principal del recordatori van ser les estrelles, i els colors el blau, el groc i el vermell.

En una banda les galetes de mantega decorades amb una senyera de sucre

En l'altre, un sabonet amb aroma a gessamí i una estrella blava

Pels nens també vam fer uns recordatoris molts especials. Piruletes de galetes i xuxes! Mmm... qué bones!

Una galeta i xuxes pels més petits!

El convit el van fer al Restaurant Mams d'Arbúcies, local que us recomanem efusivament. Tenen una àmplia bodega amb una sel·lecció de vins 100% catalana i, a més, podeu degustar tapes, menús i guisats. Si mai passeu per Arbúcies no us ho perdeu! Està tot boníssim!

Les minutes portàven també l'estelada de la invitació

Els recordatoris els van exposar en una de les estructures del local.
Foto cedida pel Restaurant Mams
Les taules parades amb les minutes feien molt de goig!
Foto cedida pel restaurant Mams

Volem agraïr a la Glòria i en Mènec la confiança i la llibertat que ens han donat per fer tot això. Ens ha fet moltíssima il·lusió poder compartir amb ells i la seva filla Aura aquests moments tan especials!

Ques sigueu molt feliços! VISCA ELS NUVIS!

Gràcies Mènec i Glòria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada