11 de jul. 2012

Records per sempre

Hola! fa dies que no publiquem res... sembla que tenim això una mica abandonat... per sort ha sigut per falta de temps i no pas de coses per penjar. Entre les nostres ocupacions habituals i uns quants encàrrecs que ens han fet treballar força, no hem tingut gaire estona lliure per actualitzar el blog.

Avui us ensenyem una cosa que teníem pendent de fa unes dies: els llibres de signatures. Uns records molt especials per aquells que celebren les festes. Per què, si bé una imatge val més que mil paraules, tot sovint ens agrada rellegir els pensaments i dedicatòries que els nostres amics ens han fet en un dia especial!

És per això que a Cotofluix fem uns llibres de signatures molt personals, treballats amb tela, paper, cintes, tampons, lletres... Per crear un conjunt amb un estil entre rústic i vintage i perquè les paraules, com diu la dita, no se les endugui el vent!

Aquest primer concretament el vam fer per la nostra festa de presentació. Què us sembla? Vam col·locar unes lletres amb la paraula "Cotofluix" i a dins (la majoria) dels amics i familia que ens van acompanyar hi van signar! Ens encanta tenir a mà les frases de la gent a qui estimem. Ens dóna molta energia en els dies en els que ho necessitem!!!

Cintes, tela, botons, lletres de cartró... tot conjuntat per un llibre que per nosaltres és un petit tresor!

A cada pàgina hi ha algun detall que la fa especial i única!

Amb tampons diferents es creen textures i formes!


Aquest altre llibre el vam fer per l'Imma i en Jordi, una parella d'amics que s'havia casat feia un temps i ara havia decidit celebrar-ho amb un dinar amb els amics. El tema, com no, l'amour mon amour!!! Els seus noms i un cor cosits en la tela i pràcticament poca cosa més va fer falta perquè quedés un llibre original, i molt molt personal!
Amb uns tampons antics vam fer la paraula "Love"

El dors també estava adornat amb puntades amb els fils que haviem fet la portada

Visca!!!


Aviat en tindrem més,  i us els anirem ensenyant. També podem fer d'aquest blog un llibre de signatures online, si voleu, i podeu deixar-nos els vostres comentaris... A nosaltres ja sabeu que ens faria moltíssima il·lusió!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada