10 de set. 2012

Els records de Be Cool Bcn!

Ja tornem a ser aquí, després de les vacances... Descansades, amb noves energies, i amb mil idees que volem compartir amb vosaltres.

Comencem la temporada amb un nou llibre de signatures, aquest cop per la noia darrera el blog Be Cool, una coneguda fashionista en el món blogger. Estem molt contentes i orgulloses que hagi confiat en nosaltres en un dels dies més importants per ella i la seva familia: el seu casament!

Com sempre, vam intentar transmetre l'estètica i el gust de la nostra amiga Judit, la blogger darrera Be Cool, amb el toc artesanal de Cotofluix. Aquest n'és el resultat, esperem que a ella i al seu home Jordi els agradi tenir-lo tant com a nosaltres fer-lo!

Tot el casament tenia tocs de magenta, i el llibre no podia ser menys. Nosaltres el vam combinar amb gris.
Com és habitual, les pàgines interiors estaven personalitzades, cada una amb motius diferents, i basades en colors que anaven del rosa pàlid al vermell, passant, com no, pel magenta!

Aquest era un llibre molt especial per un casament molt especial i sent per una bloguera fashionista com la Be Cool voliem que quedés ben "cool" i sense perdre el toc "vintage" que tant ens agrada!

Totes les pàgines tenen motius sobre l'amor... 

Les lletres i el cor estan cosits a la tela, amb la que després es forra la portada.

Ja sabeu, un llibre de signatures és per sempre! Com esperem que sigui per sempre la felicitat d'en Jordi i la Judit! Nois, gràcies per la confiança i enhorabona! i... VISCA L'AMOR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada