7 de febr. 2013

Flors de color de plata


Una de les coses que més ens agrada més és decorar espais per ocasions molt especials. El passat desembre vam tenir la gran sort que els nostres amics de l’Hostal Nou ens encarreguessin la decoració de les taules i la carpa per un casament. Només teniem un petit problema: les taules eren estretes i amb les copes, coberts i plats, hi quedava poc espai per poder posar-hi coses…

Vam parlar amb en Salva i l’Elvira, la parella que regenta el restaurant, i van dir-nos que la parella que es casava els agradaven les coses senzilles i que la celebració seria a finals de mes. Amb el cap d’any a punt de tocar, vam pensar que els colors que més s’avindrien a una celebració de vespre, serien els platejats i negres. I així vam crear aquests centres de taula que vam repartir per les taules.

Cada centre tenia flors de diferents teles, mides i formes


Es tracten de centres molt originals amb flors fetes de teles brillants i encaix, amb el peu d’estany i una fulla de feltre negre. Per la taula principal, al centre vam afegir una ampolla negra que ens va servir per posar-hi una espelma platejada.

El centre principal tenia una espelma platejada, flors i llaços

La carpa la vam decorar amb cintes negres, plates i blanques i també amb un gran bola pompons al centre de la carpa. Va quedar molt bonic, elegant i festiu.


Cintes i pompons de paper decoraven tota la carpa


Els nuvis i la gent de l’Hostal Nou en van quedar molt contents i nosaltres també per poder treballar amb ells!

Si teniu oportunitat, no us perdeu algun dels plats que en Salva prepara en aquest restaurant. Ell i l’Elvira us tractaran com si fóssiu de la família!

Moltes gràcies als dos per la vostra confiança i per deixar-nos participar en aquesta festa!

Un altre projecte fet a mà i personalitzat fet! Estem molt contentes de poder tenir clients així!

Gràcies Sergio per fer-nos les fotos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada