6 de març 2013

Impartint un curs de decoració de cupcakes

El passat divendres dia 1 de març vam tenir la oportunitat de fer una cosa que no estem gens acostumades a fer... IMPARTIR UN CURS DE DECORACIÓ DE CUPCAKES.

L'associació Gastroarb d'Arbúcies va proposar-nos fer un taller de pastisseria creativa, i a nosaltres, que ens agraden els reptes, ens van faltar segons per respondre que SI!!!

El taller era de DECORACIÓ de cupcakes i com que teniem un temps limitat, nosaltres vam portar els cupcakes fets i els alumnes els van decorar amb les diferents tècniques que els vam ensenyar. Val a dir que vam tenir uns alumnes molt aplicats i molta imaginació, i com no, divertits!

Durant el taller es van decorar tres cupcakes: un de vainilla, un de xocolata i un de galeta maria dorada. Als alumnes se'ls va facilitar un dossier explicatiu i receptes perquè poguessin fer els cupcakes a casa. Entre tots vam elaborar una buttercream que vam tenyir de rosa i blau i també vam tenyir i moldejar fondant. D'aquesta manera els alumnes van apendre diferents cobertures i es van començar a familiaritzar amb boquilles i mànegues pastisseres.

Preparant la buttercream perquè els alumnes la treballin

Els alumnes fent buttercream

Els resultats van ser espectaculars: un cupcake amb buttercream, un cupcake de monstre de les galetes i un cupcake amb una galeta maria feta de fondant. No en podem estar més contentes.
Els tres cupcakes que cada alumne va poder fer! Són xulíssims!

El curs va ser molt entretingut i per nosaltres un autèntic plaer haver pogut donar aquest taller.

Gràcies a tots els alumnes i gràcies a la gent Gastroarb, que preparen tallers de cuina super interessants, i que ens han deixat formar part de la seva aventura gastronòmica!

Qui s'apunta a una propera edició? :D

Aprenent a fer anar les boquilles

El curs va penjar el cartell de "Places esgotades"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada