27 de març 2013

Roses i mones!

Avui portem novetats a tutti plenni! Amb l'entrada de la primavera ens han entrat com moltes ganes de crear i ens hem posat els uniformes de Cotofluix i a treballar!

Per començar, i aprofitant que aquesta setmana és Setmana Santa una mona molt i molt especial. Aquesta ja té destinataria, i creiem que li encantarà! Xocolata (com ha de ser) amb cors i flors de fondant rosa. Una monada de mona! ;P

Mona de xocolata amb decoracions amb fondant rosa

No en menjarieu un tallet? Mmm...

I també una sorpresa que portem de la mà dels nostres amics del Café Can Torres d'Arbúcies. A partir del 19 d'abril i fins el dia de Sant Jordi podreu comprar aquests cupcakes de rosa. Tenen essència de rosa i és la manera més dolça de celebrar la diada de Sant Jordi! A més, podreu fer un deliciós cafè per acompanyar el cupcake al renovat cafè, que ha quedat realment preciós! Ja us anirem informant més detalladament de tot el que anem fent per aquesta diada tan especial, que promet moltes novetats!

La rosa més original d'aquest Sant Jordi és aquesta que a més de fer olor de rosa, te la pots menjar!
Fins i tot en podeu fer un ram! :D

Volem agrair a en Marc, en Salva, la Marisa i la Gemma la seva generositat per deixar-nos fer les fotografies en aquest local tan bonic. Gràcies familia!

Al nou Can Torres tot fa molt de goig! I els dolços de Cotofluix també!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada